Lovashintón kísérték utolsó útjára a Telepy utcában leszúrt 19 éves fiút

Vágólapra másolva!
Eltemették az erzsébeti temetőben a Telepy utcában leszúrt, 19 éves férfit. M. Csaba búcsúztatóján a családon kívül rokonok és barátok vettek részt. A roma hagyományok szerint autentikus zene és muzsika szólt a szertartás alatt - számolt be a temetésről a Bors.
Vágólapra másolva!

Bestiális kegyetlenséggel végzett egy 19 éves fiatallal két köztörvényes bűnöző néhány héttel ezelőtt a IX. kerületi Telepy utcában. Bár az első hírek arról szóltak, hogy az áldozat szerettei vérbosszút esküdtek, a meggyilkolt fiatal temetésén nyomát sem lehetett tapasztalni az indulatoknak, csak a mérhetetlen fájdalomnak.

A búcsúztatón autentikus roma zene és romungró muzsika szólt, hogy együtt emlékezzenek az elhunytra. Bárki a nyitott koporsó mellett álló zenészekhez léphetett, és kérhetett tőlük egy dalt, hogy ezzel is kifejezze, mennyire szerette Csabát.

A koporsót lezárása után kétlovas hintóra fektették. Az utolsó út során a hintót többször megállították, hogy késleltessék a sírhoz érkezést. A koporsót végül leeresztették a földbe épített, kicsempézett kriptába, majd a fedlapok elhelyezése után földet szórtak a nyughelyre.

A temetésről a Bors közölt fotókat is.