Elképesztő, hogy a hatalomért a baloldalnak tényleg semmi se drága, még az emberi életek sem. Gyurcsány polgármesterei már ott tartanak, hogy a saját kerületeikben képesek lennének elzárni az emberektől bizonyos - a baloldalnak nem tetsző - oltóanyagokat, miközben egész Európában a járvány harmadik hulláma terjed, és az országok versenyfutásban vannak az idővel az oltásért, és a vakcinákért - olvasható a DK-s politikusok nyilatkozataira reagáló Fidesz-közleményben.

Azt is tudjuk, hogy azért csinálják ezt az oltás- és vakcinaellenes kampányt, mert a baloldalnak az a politikai stratégiája, hogy a járvány elhúzódjon, több legyen a beteg, több legyen a halott, és dőljön be a gazdaság  - olvasható a nagyobbik kormánypárt közleményében, amelyben megjegyzik: A baloldal szerint ugyanis nekik annál nagyobbak az esélyük a hatalomra, minél rosszabb az országnak. 

IllusztrációFotó: Hirling Bálint - Origo

Magyarország előrelátó és helyes lépést tett, amikor úgy döntött, hogy a magyar emberek élete védelmében minél több vakcinát szerez be, így már számos uniós tagállammal ellentétben nemcsak három, hanem négy vakcinával zajlik a magyar emberek oltása. Gyurcsányéknak egyszerűen nincs joga ahhoz - még a baloldali vezetésű településeken sem -, hogy megmondják az embereknek, hogy beoltassák-e magukat, és milyen vakcinával. Ezt egyedül az emberek, és az orvosok dönthetik el 

- írta közleményében a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség.