Nem engedik ki a rácsok mögül a férfit, aki agyonverte és felgyújtotta a munkaadóját

A szemétégetésre használt gödör.
A szemétégetésre használt gödör.
Vágólapra másolva!
Ahogy arról tegnap is írtunk, tavaly tavasszal egy 33 éves férfi a gyanú szerint megölte a munkaadóját, akinél alkalmi munkákat végzett Tatabányán. A bíróság most döntött a férfi letartóztatásának meghosszabbításáról. Ezt írta közleményében a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.
Vágólapra másolva!

A megalapozott gyanú szerint a 33 éves férfi alkalmi munkákat vállalt a későbbi áldozatánál. Tavaly áprilisban az esti órákban

összevesztek, ami során a férfi olyan dühös lett, hogy többször is megütötte a főnökét a fején, amitől az a helyszínen meghalt.

Ezután a férfi a holttestet feltette az utánfutójára és a rajta lévő szemét közé rejtette és az áldozat tatai tanyájára indult.

A szemétégetésre használt gödör Forrás: police.hu

A tanyán egy szemétégetésre használt gödörbe tette a szeméttel együtt a holttestet, majd gázolajat locsolt rá és felgyújtotta.

A holttestre tavaly tavasszal, május 15-én találtak rá.24 órával később a rendőrök elfogták a munkavállalót, akit emberölés gyanúja miatt kihallgattak és őrizetbe is vettek. Május 19-én tartóztatták le, amit már többször meghosszabbítottak.

A rendőrség helyszínen készült fotója. Forrás: police.hu

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája most a férfi kihallgatása után úgy döntött, hogy május 19-ig még egyszer meghosszabbítja a férfi letartóztatását,

mert az ügyészség indítványával megegyezően úgy találták, hogy megszökne, elbújna a hatóság elől, befolyásolná a tanúkat vagy újabb bűncselekményt követne el, ha kiengednék.