Vegyen új zoknikat, hogy ne röhögjön magán egy egész ország, ezt üzente egy polgármester Hadházy Ákosnak

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a páholyban az Országgyűlés, parlament 
 HADHÁZY Ákos Közéleti személyiség foglalkozása páholy plenáris ülés politikus SZEMÉLY
Budapest, 2019. november 20. Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a páholyban az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában, az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 20-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
"Ez a településeknek jó, és az itteni lakosok ezt nagyra értékelik. Ön nem jött el, ön az informátorainak hitt, akik még csak nem is ludasiak. Ne Ön akarjon engem kioktatni átláthatóságból!" - alaposan helyretette a helyi piac fejlesztése kapcsán súlyos rágalmakat megfogalmazó Hadházy Ákost a ludasi polgármester. Videóüzenetében szóba hozta a baloldali politikus lyukas zoknijait, vagyonnyilatkozati furcsaságait, és férfiatlan dolognak nevezte, hogy egy messziről jött ember akarja megmondani a helyieknek, mit kell tenniük, és mit nem. Sosem tették még így helyre az ismét lukra futó képviselőt!
Vágólapra másolva!

Néhány hete a Heves megyei Ludas vezetését támadta a helyi piac kapcsán Hadházy Ákos radikális baloldali országgyűlési képviselő. A vádaskodást nem hagyta annyiban Vargáné Csengeri Mónika, a település polgármestere, aki videóüzenetben válaszolt a baloldali politikusnak - írta meg a Drót.info.

"Mi azt látjuk, hogy Hadházy képviselő úr nagyon szeret az informátorok által küldött kis akciófilmekkel ékeskedni az interneten. Most én küldök neki egyet, hiszen valószínűsíthetően ezt nem fogja látni. Ezért én most megmutatom neki, hogy ez nemcsak egy, hanem az egyik építkezés, ahonnan mi indulni szoktunk egy-egy felújításunk során. Ha ezen elgondolkodna, akkor nyilván megérthetné, hogy mi nem ellopjuk, hanem nekünk rengeteget kell egy-egy ilyen beruházáshoz hozzátenni" - válaszolt a szekszárdi képviselőnek, aki Zuglóban indulna a '22-es parlamenti választáson. De a java csak ezután következett:

Majd Hadházy vagyonnyilatkozati furcsaságaira kitérve azt fejtegette, furcsállja, hogy éppen ő próbálja meg kioktatni, hiszen idei bevallásából nem derül ki, mennyi a valós vagyona, és mire költi a lakására bejegyzett alapítvány pénzeit.

"Ha vesz egy liter tejet, azt az alapítványára számolja el, vagy hogy ezeket a feljelentéseit, amikkel minket bombáz, az alapítványos nyomtatón nyomtatja-e ki, esetleg nem? Illetve hogy azokat a büntetéseket, amikre összetarhált, ezek egy részét látjuk, hogy hová költötte, a másik részét nem igazán látjuk. Ugye ezek a büntetések, amikor például a Parlamentben a lónak a...bizonyos pont-pont-pont" - kommentálta Vargáné Csengeri Mónika, hozzátéve, bízik benne, hogy a megmaradt részből tud majd új zoknikat venni. "Nem szeretnénk, hogy a legközelebbi tévéostroma esetén egy egész ország ismét röhögne Önön" - utalt vissza a baloldali politikus korábbi bohóckodására. Ezután pedig kérdéseket tett fel a korrupcióellenességet zászlajára tűző Hadházynak.

  • Ön beszél nekem átláthatóságról?
  • Ön szeretne engem ellenőrizni?
  • Ön akarja a polgármester kollégáim és a saját munkámat felülbírálni?
  • Ön nem tudja azt, hogy ezek az emberek honnan indultak, hogy ezek a kistelepülések és ezek a polgármesterek mit dolgoztak azért, hogy onnan ide eljussanak?

"Ez a településeknek jó, és az itteni lakosok ezt nagyra értékelik. Ön nem jött el, ön az informátorainak hitt, akik még csak nem is ludasiak. Ne Ön akarjon engem kioktatni átláthatóságból!" - zárta gondolatait a ludasi polgármester.