Itt megnézheti Rákay Philip videóját, amit Gyurcsány trolljai letiltattak a Facebookon!

Vágólapra másolva!
Percek alatt letiltatták a Facebookon a DK-s trollok Rákay Philip videóját, amelyben a genderőrületről osztotta meg gondolatait. A videóból kiderült, hogy a genderforradalom célpontjai ma már a gyermekeink. Nagy-Britanniában naponta változtatják meg egy kisgyermek nemét, van olyan hatéves kisfiú, aki már három éve kap női nemi hormonokat. A betiltott videót Rákay Philip a Videa rendelkezésére bocsátotta, cikkünk végén megnézhetik!
Vágólapra másolva!

Nem sokkal az után, hogy a videót Rákay Philip kitette a Facebookra, Gyurcsány trolljai már fel is jelentették, a Facebook pedig készségesen azonnal el is távolította a videót.

Az Origo már többször beszámolt arról, hogy a Facebook durván cenzúrázza a jobboldali-konzervatív tartalmakat. Néhány hónappal ezelőtt egy Facebook-moderátorok közé beépült férfi titkos videófelvételekkel bizonyította, hogy a moderátorok minden eléjük kerülő konzervatív bejegyzést cenzúráznak, míg a baloldali tartalmakat, akkor sem, ha azok közösségi alapelveket sértenek.

A Facebook a radikális baloldali ideológiák elsődleges szócsöve. Az oldal

moderátorainak egyik elsődleges célja a hagyományos családmodell lerombolásán dolgozó genderideológia terjesztése, és a genderőrülettel szembeni kritika és ellenvélemények elhallgattatása.

A Facebook - és más közösségi oldalak - cenzúrája egyre nagyobb felháborodást okoz a világban. Ahogy arról beszámoltunk, Varga Judit igazságügyi miniszter januárban összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését is, és a Gazdasági Versenyhivatal elnökével is találkozót kezdeményezett, ahol a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok szankcionálási lehetősége került napirendre.

Magyarországon a genderideológia legfőbb politikai támogatói Gyurcsány Ferenc és felesége. Gyurcsányné a genderideológia hazai úttörőjeként már 2009-ben létrehozta az első, az eszmét népszerűsítő szervezetet. A mostani videót is Gyurcsányék trollhadserege tiltatta le.

Rákay Philip betiltott videóját itt nézheti meg: