Rákay Philip: Ez haladóék híres szólásszabadsága, az igazság = gyülőletbeszéd, bravó!

Rákay Philip
Vágólapra másolva!
Rákay Philip legújabb bejegyzésében a szerdán letiltott videója kapcsán arról írt, hogy a közösségi oldalak súlyosan cenzúráznak, miközben könnybe lábadt szemmel, teljesen hiteltelenül papolnak a szólás- és véleményszabadság mindent felülíró ethoszáról. Mi ez, ha nem véleménydiktatúra? – tette fel a kérdést.
Vágólapra másolva!

– olvasható Rákay Philip legújabb bejegyzésében.

Persze miért is csodálkozunk ezen egy olyan világban, ahol például a Donáth Anna- és Hadházy Ákos-féle politikai blöffdroidok azzal az ordas hazugsággal házalhatnak hetek óta, hogy a magyar kormány akarja cenzúrázni a Facebookot, miközben épp a technológiai óriások rángatják kényük-kedvük szerint a potmétert, a politikailag korrekt és a szalonképtelen kategória között önkényesen, saját politikai ízlésük szerint szelektálva – tette hozzá.

Rákay Philip: Mi ez, ha nem véleménydiktatúra? fotó: Talán Csaba


Szerda délután töltötte fel - az azóta már más csatornákon elérhetővé tett - legújabb videóját, amely a genderforradalom visszásságait mutatja be. Aki megnézte, láthatja: nem dagadó nyaki erekkel ordítva, öklöt rázva, bárkit is fenyegetve, hanem teljesen visszafogott beszédmodorral, tényszerűen mutatja be, hol tart a világ, amióta intézményesíteni próbálják a szélsőséges genderideológiát – olvasható a bejegyzésben.

A teljes írást itt olvashatják.