A 444 főszerkesztője, Uj Péter dadogva magyarázkodik, hogy miért zsidózott - videó

Vágólapra másolva!
Egy belső, 2005-ben írt e-mail került a Pesti Srácok birtokába, ebben Uj Péter olyan fogalmakat használ, mint "fityma rabbi", vagy "judeopata" - írta meg a Pesti Srácok.
Vágólapra másolva!

Az e-mail akkor keletkezett, amikor 2005-ben az Országos Rádió-és Televízió Testület (ORTT) három órára elhallgattatta a Tilos Rádiót, mert a rádió lejátszotta Barcs Miklós Képviselő funky című alkotását.

Ebben többek között olyan szöveg szerepel, hogy "Hitler k.rja Szálasit, Sztálin d.gja Rákosit, Szálasi ba...a Orbányt, Rákosi kö...göli Gyurcsányt.

Uj Pétert ezt követően írt egy emailt az Index akkori tagjainak, amiben elküldte Barcs Miklós az ORTT-nek küldött válaszát, ebben az áll, hogy

"Térdre nyilas pucsíttani,

Se..enbüntet fityma rabbi!

Tennap hallottam (m)értékadó judeopata körökben, hogy ez a sza.osku..a bácsfi dijána is kok zsidó, mint a szabóalby, se..enburgerrul maggyarosittott! zsidó nemzsidó, ba....ttronda gusztustalan csótány, 1 kiló kokóval se tunnám korpásongyalázni, még ha úgy pucsítana is, mint a szálasi akasztása közben ez a tény pediglen politikailag incorrect! (...)

A Pesti Srácok riportere, Bohár Dániel megkereste telefonon Uj Pétert, a válaszát a Pesti Srácok oldalán is meghallgathatják. A Soros-blog jelenlegi főszerkesztője, a mindig nagyhangon nyilatkozgató, magát magabiztosnak mutatni próbáló Uj Péter zavart dadogása tanulságos. Érdemes megnézni, meghallgatni a felvételt!