Megint hazudott a baloldali propagandasajtó az orosz vakcináról

SZIJJÁRTÓ Péter; MENCZER Tamás
Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár szerint titkos dokumentum bizonyítja, hogy Brüsszel a világ legveszélyesebb migrációs csomagját akarja kötelezővé tenni.
Vágólapra másolva!
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KÜM) tájékoztatásért, illetve Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, Menczer Tamás a közösségi oldalán cáfolja a baloldali propagandaoldalakon megjelent álhíreket az orosz Szputnyik V vakcina beszerzésével kapcsolatosan.
Vágólapra másolva!

A bejegyezését Menczer Tamás így kezdi: "Olvasom a sajtót, és szinte hallom, hogy a baloldalon pukkannak a pezsgők. Nem jön az orosz vakcina, sikertelen a keleti vakcinabeszerzés. Taps, függöny.

Menczer Tamás Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az államtitkár azt írja:

Menczer ezt úgy értékeli:

A brüsszeli beszerzések késése azonban más nagyságrendet jelent...

Azért, hogy a jövőben kis csúszás se legyen, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet munkatársai a jövő héten ismét Oroszországba utaznak, és további egy vagy két vakcinagyárban végeznek helyszíni vizsgálatot, így – ha mindent rendben találnak – ezekből is érkezhet oltóanyag Magyarországra – fűzte hozzá.

– magyarázta a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Menczer Tamás felhívta rá a figyelmet: "a kínai vakcinával hasonló a helyzet, és a vágyakozók száma csak növekedni fog", vagyis egyre több ország szeretné megszerezni.

– tette hozzá.

Mások is érdeklődnek az orosz vakcina iránt

Az államtitkár elárulta, hogy