Fél éven át bántalmazta és verte élettársát egy ózdi férfi, egy bot végére szerelt késsel pedig rendszeresen kaszabolta is az asszonyt. Volt, hogy összetört a fején egy befőttesüveget. Amikor nem volt otthon a férfi, akkor a rokonok őrizték a nőt. 

A poklok poklát kellett kiállnia fél éven keresztül egy ózdi asszonynak. A nő és élettársa még 2014-ben jöttek össze, ezután három közös gyerekük is született. Pár év után azonban a férfi egyre féltékenyebb, ettől pedig egyre agresszívebb lett, és egyre többször ütötte meg az asszonyt. Egy idő után már szinte minden nap a nő hűségét firtatta, a férfi ütötte és verte, ahol csak érte, szinte mindennapossá váltak az ütlegelések és a pofonok is a családban - írja a Bors

Egy idő után a férfi ki sem engedte párját a házból, csak otthon verte: volt, hogy befőttesüveget tört szét a fején, máskor arcát a radiátorba verte, emellett összetákolt egy "különleges" kínzóeszközt is: egy bot végére egy kést szerelt, és egy idő után már ezzel a szerkezettel verte és kaszabolta az asszonyt. A nő hiába feküdt otthon véresen, esetenként összeszabdalva, még orvoshoz sem mehetett, teljesen bezárva élt, ha a férje elment otthonról, akkor a rokonaival őriztette feleségét, hogy még véletlenül se szökhessen meg.

A nőnek fél évet kellett bezárva töltenie, azonban egy nap, mikor a férfi ismét rokonai felügyeletére bízta az összevert nőt, az asszony összeszedte maradék lelki erejét, és sikerült megszöknie.

A férfit ezután letartóztatták, hétfőn áll az Ózdi Járásbíróság elé - írj a lap.