A saját öccsét is megpróbálta megerőszakolni a pedofil apa

pedofil
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A saját öccsét is megpróbálta megerőszakolni az a férfi, akit az élettársa jelentett fel, miután hazaérve azt látta, hogy a hétéves kislányukkal fajtalankodik. R. Ferencet szombaton este fogták el.
Vágólapra másolva!

A saját öccsét is megpróbálta megerőszakolni a sárkeresztúri pedofil apa - tudta meg a Bors a férfi édesanyjától.

– Aznap a párommal a városba mentünk, ők pedig ketten maradtak otthon, ő hozta haza az öccsét az óvodából.

Amikor hazaértünk, a párom rájuk nyitott, ő pedig az ablakon keresztül elmenekült,

de elfogták – mondta a lapnak az esetről Katalin. Ferenc testvére most 24 éves, és bár a nő szerint a férfinek mára sikerült túltennie magát a traumán, de sokáig tartott számára a történtek feldolgozása. Ferenc akkori tettéért öt év börtönt kapott.

Élettársa a férfi korábbi előéletéről annyit tudott, hogy ült börtönben, de neki azt hazudta, hogy kábítószer miatt zárták be.

A hétéves lányával fajtalankodott

R. Ferencet szombat este fogták el a rendőrök, mikor váratlanul hat nap bujkálás után hazatért.

– A lányom a szüleimnél aludt, én a kisfiaimmal tartózkodtam a házunkban, amikor a testvérem távozásakor a kapun kiérve egy óriásit sikított.

– mondta a nő a lapnak. Anita szerint a férfi azt állította, hogy a gyerekeknek hozott valamit, és kérte a nőt, hogy engedje be a házba. Anita végül kihívta a rendőröket, akik elfogták Ferencet. Az nem derült ki, hogy a korábbi hat napban a férfi hol tartózkodott, de Anita szerint valaki befogadhatta.

A férfi ellen a saját lánya megrontása miatt adtak ki elfogatóparancsot korábban, miután az élettársa feljelentette. A nő korábban a Borsnak azt mondta, hogy éppen a boltból ért haza, amikor meglátta, hogy az élettársa a hétéves lányukkal fajtalankodik, miközben a másik két gyerek melettük alszik.