Lopás, és könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a kaposvári férfit, aki megypróbálta ellopni az egyik vendég értékeit egy helyi fodrász szalonból és amikor tetten érték, megverte az egyik fodrászt, hogy el tudjon menekülni.

A többszörösen büntetett előéletű férfit legutóbb januárban állították bíróság elé, mert lopott az egyik kaposvári üzletből, amelyről a boltban felszerelt biztonsági kamera felvételt készített. A férfit ekkor fogházbüntetésre ítélték, de az ítélethirdetés után az ügyészi javaslat ellenére sem rendelték el a letartóztatását.

Február első hetében besurrant egy kaposvári fodrász szalonba, és két telefont, illetve pénzt próbált lopni egy női táskából közel 150.000 forint értékben. Az egyik vendég tetten érte, és jelentette a fodrászat tulajdonosának, aki vissza akarta tartani a rendőrök kiérkezéséig.

A férfi megpróbált elmenekülni, ezért összeverekedett az őt visszatartó tulajdonossal, megkarmolta a kézfejét, és ráütött a könyökére is. A bántalmazás miatt a tulajdonos elengedte a bejárati ajtót, így a férfi elmenekült, azonban nem jutott messzire, a rendőrök rövid időn belül azonosították, és el is fogták.

A bíróság a férfit bűnösnek mondta ki, és halmazati büntetésként 1 év 2 hónap börtönre ítélte, és elrendelte a letartóztatását is.