Közúti baleset részese volt Jakab Péter hétfő délután. Egy autó az előtte lévőnek ütközött az Árpád hídnál, a Jobbik elnöke a hátsó autóban utazott. Azt nem lehet tudni, hogy ki volt a hibás. 

A Pesti Srácok.hu stábja belefutott Budapesten, az Árpád hídnál egy balesetet követő helyszínelésbe. Kiderült, hogy a baleset egyik szereplője Jakab Péter, a Jobbik elnöke. 

A stáb nem észlelte, hogy sérülés is történt volna, de egy mentő is a helyszínen volt. Két autó karambolozott, vélhetően egy erősebb koccanás történt, mert az elöl lévő autó hátulja és a mögötte lévő eleje is összeroncsolódott. Jakab Péter a hátsó autóban ült, de állítólag nem ő vezette.

"Azt nem lehet tudni, hogy ki volt a hibás, ráfékeztek-e Jakabékra vagy ő rohant-e bele az előtte lévő autóba, de ezt vélhetően majd a rendőrségi eljárás kideríti, ahogy azt is, hogy fogyasztott-e bárki alkoholt vagy bármilyen tudatmódosító szert" - írta a Pesti Srácok.hu.

Később a BRFK kommunikációs osztályát is megkeresték a baleset kapcsán, az alábbi választ kapták:

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2021. február 22-én 14 óra 40 perc körül Budapesten, a XIII. kerületben, a Váci út 108. szám előtt egy gépkocsi nekiütközött az előtte megálló autónak. A baleset során személyi sérülés nem történt. A balesettel kapcsolatban az intézkedő rendőrök a balesetet okozó jármű vezetőjének helyszíni bírságot szabtak ki".