Jakab balesetet okozó sofőrje luxusban mutogatja magát

Vágólapra másolva!
A Jakab Péter által felvett „kisember" szerepet tovább árnyalja, hogy minden jel szerint nemcsak ő, de sofőrje is "nagy lábon él" - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy azt megírtuk, az Auschwitzban a győzelem jelét mutató Hajnády Kristóf volt Jakab Péter sofőrje, amikor karambolozott hétfőn.

A pártelnök közösségi oldalára feltöltött fotója alapján alaposan összetört a Skoda Octavia, egy új Octavia ára 7 millió forintnál kezdődik. Ahogy azt írták, frakcióvezetőként jelen állás szerint bruttó 2 206 800 forint a bére. Vagyonnyilatkozata szerint felerészben tulajdonosa egy miskolci családi háznak, van több mint 4 millió forintnyi megtakarítása, a parlament pedig Budapesten, Miskolcon és Ózdon is bérel neki irodát.

Közösségi oldala alapján Hajnády K. Endrének sem megy rosszul a sora. Egyik fényképén például egy Skoda Superb autó előtt látható Felvidéken, ebből az autóból egy új modell több mint 10 millió forintba kerül.

A publikus fotók alapján Hajnády K. a több ezer forintos whiskyket sem veti meg, noha minden jel szerint Jakab Péter épp a keményeket mondó kisember szerepét próbálja meg felölteni:

Kiderül a közösségi oldalról az is, hogy Hajnády K. Endre idén januárban költözött Budapestre Egerből. „Hálás vagyok minden jóért, s a rosszakból tanult rengeteg tapasztalatért is. Köszönöm Eger! Isten veletek! Helló Budapest, üdv új élet!" – írta bejegyzésében.

Hajnády egyébként költészettel is foglalkozik, Hajnády Versek néven saját Facebook-oldala van, ahol verseit, motivációs szövegeit, mondásait osztja meg: