A ceglédi ügyeletes sebész hívta a rendőröket azzal, hogy egy megszúrt nőt vittek hozzá

Vágólapra másolva!
„Féltékenységből támadt rám az élettársam, és szúrt meg" – ezt állította az a nő, akit nem sokkal korábban a mentősök vittek kórházba. „Féltékeny volt, és öngyilkossággal fenyegetőzött, aztán elcsúszott, és magába döfte a kést" – mondta a másik fél, vagyis a nő élettársa. A rendőrök a nőnek hittek, főleg azután, hogy a pár közös házának kukájában találtak egy letörölgetett kést, amin a műszerek vérnyomot mutattak ki.
Vágólapra másolva!

Hétfőn este kaptak a rendőrök hívást a ceglédi kórházból. Az ügyeletes sebész tett bejelentést arról, hogy szúrt sérültet vittek be hozzájuk a mentők, a 23 éves nőre valószínűleg az élettársa támadt rá egy késsel.

Egy órán belül elfogták a 31 éves férfit,

miközben a helyszínén a bűnügyi technikusok nyomokat kerestek. Ezzel egy időben a megszúrt nőt is kihallgathatták.

Ugyan a részletekre máshogyan emlékezett a nő és a férfi, abban azonban egyetértettek, hogy féltékenység miatt kezdődött a vitájuk, ám arról már máshogy vélekedtek, hogy ki kire volt féltékeny: a nő szerint a férfi, a férfi szerint a nő.

A nő szerint

öt gyermekének apja kezdte a vitát, ami elfajult, erősebb és nagyobb darab párja fenyegetően indult felé, mire védekezésül felkapott egy kést, erre az élettársa elkapta a kezét, majd lökdösődtek és közben sebesült meg,

de arra nem emlékezett, pontosan hogyan. Fájni kezdett az oldala, elájult, majd arra eszmélt, hogy egyik ismerőse törölközőt szorít sebesülésére.

Ezzel szemben a férfi állítja,

párja közelében sem volt, amikor kitört rajta a féltékenység, kiabálni kezdett, és egy késsel hadonászva öngyilkossággal fenyegetőzött. Háttal állt neki, amikor sikoltást hallott, majd azt látta, a nő a konyhapadlón fekszik.

Ő nem tett vele semmit, szerinte megcsúszott és beleállt a kés, vagy beváltva fenyegetését megszúrta magát.

A nyomozás adatai a nő verzióját támasztják alá, a házuknál egy kukában találtak egy lemosott, letörölgetett kést, és megtalálták a seb leszorításához használt, véres törölközőt.

Az azóta letartóztatott 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés indult eljárás.