A Zsidai Csoport séfjei kifejlesztették a megoldást arra, hogy valóban éttermi minőségű fogásokat fogyaszthassunk otthon is, forrón, tányérból, fenntartható módon.

A Zsidai Csoport éttermeiben 9 éve foglalkoznak házhozszállítással, de a minőségi éttermek és vendégeik tapasztalatai alapján a hagyományos készétel házhozszállítás se nem fenntartható, se nem hozza az éttermi minőséget. Egy étteremben melegen kitálalt étel futárral kiszállítva közel sem hozza az éttermi minőséget az irodában, vagy otthon, különösen műanyagból elfogyasztva - írják közleményükben.

Forrás: Zsidai Gasztronómiai Csoport

A vendégek azonban békeidőben is igénylik a valódi séfek által elkészített éttermi fogásokat otthon, vagy az irodában, sőt ez az igény már szükségletté is vált a hatósági lezárások alatt. Ezért a Zsidai Csoport séfjei fél éven át dolgoztak azon, hogy kidolgozzák a minőségi és fenntartható megoldást erre, ez lett a Zsidai Home. Ezzel friss, forró étel kerül az asztalra pár perc otthoni ráfordítással, tányérból elfogyasztva, ráadásul az étterminél kedvezőbb áron. Nem utolsó sorban a Zsidai Home ételeket bárki elkészítheti otthon, semmilyen gasztronómiai tudást nem igényel.

Forrás: Zsidai Gasztronómiai Csoport

Több hónapos teszt időszak után ezen a héten a Zsidai Home ételek már elérhetők a Kifli.hu online szupermarketen is. Ez azonak s lehetővé teszi az elérését, akik nem Budapest központi területein laknak, mert míg a hagyományos éttermi házhozszállítás csak ide ér el, a Kifli.hu jóvoltából belvárosi éttermi gasztronómiában részesülhetnek otthonaikban a kertvárosokban, külső kerületekben, az agglomerációban, sőt akár a Balaton keleti felén élők is.

Forrás: ©2016 Yellow Imageshttps://yellowimages.com/Ilnur Nazyrov

A kifli.hu-n újonnan kialakított Bisztró kategória az otthon, vagy irodában is éttermi minőségben fogyasztható készételekre jött létre. A Kifli.hu ezzel egy új kategóriát hozott létre, nem csak a hazai, hanem a nemzetközi szupermarketek piacán is.

Forrás: Zsidai Gasztronómiai Csoport

A Zsidai Home-mal a 21 A Magyar Vendéglő, a Baltazár, a Spíler vagy az Opera Café kedvenc fogásainak 95%-osra elkészített változata érkezik az otthonokba, ahol a befejezés és tálalás lesz csak a feladat, mely csupán pár percet vesz igénybe. 

Nagyon örülök, hogy két innovatív, a saját szektorában előremutató és fejlesztő cég találkozott, a Zsidai Csoport és a Kifli online szupermarket. 2020-ban hoztuk létre a Zsidai Home-ot azzal a céllal, hogy az éttermi étkezés otthoni, fenntartható módjával ismertessük meg vendégeinket. Óriási lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik az elérhetőség és egyre többen tudják a hagyományos éttermi házhozszállítást velünk kiváltani. Szeretnénk, ha a heti bevásárlás fix tételei közé kerülnének fel a Zsidai Home ételek és bízunk benne, hogy a vásárlók hamar rájönnek, mennyivel jobb minőséget kapnak a Zsidai Home-mal, mintha meleg készételt rendelnének házhoz.– mondta Zsidai Roy, a Zsidai Csoport vezetője.

Zsidai Gasztronómiai CsoportForrás: Zsidai Gasztronómiai Csoport

Büszke vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten néhány órával a rendelést követően– egészítette ki Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

A bisztró ételek és így a Zsidai Home ételek is 2 adagonként csomagoltak, az eltarthatóságuk hűtőben 6-8 nap. A legkörnyezettudatosabb előre berendelni az ételeket, hogy ne legyen erre naponta gondunk és a választás szabadsága is meglegyen.