Gyurcsány Ferenc pártja sajtótájékoztatót tartott Rogán Antallal kapcsolatban, és azt kifogásolták, hogy beadványukra a Mentelmi Bizottság elnöke azóta sem reagált. Ez nem meglepő, ugyanis ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, Rogán Antal és felesége semmilyen földet nem vásárolt, ezt az érintett bank és kormányhivatal, valamint maga Rogán Antal is megerősítette. Vagyis, egy álhírre alapozva akciózik és hazudozik a DK, és csodálkozik, hogy nem jön válasz. 

Megírtuk korábban, hogy Rogán Antal és felesége nem szerzett földtulajdont, és nem kapott hitelt erre a célra. A baloldali lapok által idézett szerződés bejegyzését a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Kormányhivatal is cáfolta, ilyen szerződést nem jegyeztek be.

A kormányhivatal mellett a Budapest Bank is közleményben cáfolta az álhíreket, és közölték, nem nyújtottak kölcsönt, és hitelt sem folyósítottak sem Rogán Antalnak, sem pedig feleségének és annak családjának. 

A feleségem állami banktól hitelt nem kapott, és semmilyen föld nem került a tulajdonába. Ráadásul a jövőben sem szeretne földtulajdonos lenninyilatkozta  korábban a Magyar Nemzetnek Rogán Antal.