Vágólapra másolva!
Lélegeztetőgépre kellett helyezni Bányai Gábort, a Fidesz kiskunhalasi országgyűlési képviselőjét. Bányai szerdán jelentette be, hogy kórházba került, a családja most azt írta, hogy nagyobb a baj, mint ahogy eredetileg gondolták.
Vágólapra másolva!

Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de még nagyon nehéz napok előtt állunk. Valószínűleg többen értesültek már róla, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is. Édesapánkat, Gábort február 24-én délután lélegeztetőgépre helyezték, altatásban tartják – írja közleményében a képviselő családja.

Ennyire beteg még sosem volt

A bejegyzés szerint ugyan Bányai Gábor eredményei javulni kezdtek, de ahogy fogalmaznak, a teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz.

akiért most együtt dobban a szívünk – írta a család, és arra kérték a támogatókat, hogy telefonhívások, üzenetek helyett mindenki gondoljon rá, küldjön neki erőt, és legfőképpen imádkozzunk érte! A család egyúttal megköszönte a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak erőfeszítését is.

A Fidesz kiskunhalasi országgyűlési képviselője szerdán jelentette be a közösségi oldalán, hogy koronavírus-fertőzéssel került kórházba. Bányai akkor azt írta, hogy élete legnagyobb megpróbáltatását éli át, és ennyire beteg még sosem volt.