Egy pláza parkolójában figyeltek fel a rendőrök a furgonra, meglepő, hogy mit találtak a raktérben - kép

lopott robogó furgon Győr
Vágólapra másolva!
Három lopott robogót találtak a rendőrök annak a furgonnak a rakterében, amire egy győri pláza parkolójában figyeltek fel szombaton.
Vágólapra másolva!

A győri járőrök február 27-én 3 óra 20 perckor figyeltek fel egy bevásárlóközpont parkolójából elinduló, majd a Pálffy hídon át, a Körkemence utca irányába közlekedő furgonra és egy Mercedes típusú kocsira - írja a Police.hu. A rendőrök utánuk eredtek, majd a furgont megállították és ellenőrizték.

Forrás: police.hu

A jármű átvizsgálása során a raktérben

három robogóra bukkantak

a rendőrök, amelyek tulajdonjogát sem a sofőr, sem utasa nem tudta igazolni, illetve nem tudtak magyarázatot adni arra sem, hogy a motorok hogyan kerültek a kocsiba – olvasható a közleményben.

A robogók tulajdonosai is megvannak

A rendőrök elfogták a 30 éves győri és a 20 éves pannonhalmi férfit, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. A Mercedest a körzeti megbízottak a Pannonhalma és Ravazd közötti úton állították meg, és a benne utazó 16 éves pannonhalmi és 27 éves győri férfiakat elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. Az intézkedés során

a pannonhalmi fiatal lakóhelyének udvarán további két lopott motort találtak.

Az adatgyűjtés eredményeként a lefoglalt lopott robogók tulajdonosait is azonosították a rendőrök.

– Az elfogott négy férfit – őrizetbe vételük mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására – írják.