PVC csöveket, szigetelést és nagy értékű gépeket lopott el egy szigetcsépi férfi több épülőfélben lévő házból Érd környékén. A rendőrök szerdán fogták el, azt mondta, nagyon megbánta a tettét.

A rendőrségre februárban több bejelentés is érkezett Érd környéki, épülőfélben lévő házakból, építési területekről történt lopásokról - írja a police.hu.

A rendőrök adatgyűjtései február 24-én hozták meg az eredményt, a bűncselekmények elkövetésével kapcsolatba hozható 34 éves férfit azonosították, felkutattak és előállítottak. A szigetcsépi férfi kihallgatásán részletesen vallott minden egyes betöréséről, elmondása szerint tettét nagyon megbánta.

PVC csöveket, szerszámokat és vezetékeket lopott

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi, - egyelőre ismeretlen társával - törökbálinti és diósdi építési területeket vett célba, ahonnan PVC csöveket, szigetelést, szerszámokat, vezetékeket, csavarokat, állványlábakat és különböző, nagy értékű gépeket lopott el. A zsákmány egy részét eladta, akadt, amit megtartott.

PVC csöveket, szigetelést, szerszámokat, vezetékeket, csavarokat, állványlábakat és nagy értékű gépeket lopott el a szigetcsépi férfiForrás: police.hu

– Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a bíróság által bűnügyi felügyeletre kötelezett 34 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, társa azonosítására és elfogására a szükséges intézkedéseket megtették – írják.