Épülőfélben lévő házakat fosztogatott egy férfi Érd környékén

Érd betörő elfogás
Vágólapra másolva!
PVC csöveket, szigetelést és nagy értékű gépeket lopott el egy szigetcsépi férfi több épülőfélben lévő házból Érd környékén. A rendőrök szerdán fogták el, azt mondta, nagyon megbánta a tettét.
Vágólapra másolva!

A rendőrségre februárban több bejelentés is érkezett Érd környéki, épülőfélben lévő házakból, építési területekről történt lopásokról - írja a police.hu.

A rendőrök adatgyűjtései február 24-én hozták meg az eredményt, a bűncselekmények elkövetésével kapcsolatba hozható 34 éves férfit azonosították, felkutattak és előállítottak.

A szigetcsépi férfi kihallgatásán részletesen vallott minden egyes betöréséről,

elmondása szerint tettét nagyon megbánta.

PVC csöveket, szerszámokat és vezetékeket lopott

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi, - egyelőre ismeretlen társával - törökbálinti és diósdi építési területeket vett célba, ahonnan PVC csöveket, szigetelést, szerszámokat, vezetékeket, csavarokat, állványlábakat és különböző, nagy értékű gépeket lopott el. A zsákmány egy részét eladta, akadt, amit megtartott.

PVC csöveket, szigetelést, szerszámokat, vezetékeket, csavarokat, állványlábakat és nagy értékű gépeket lopott el a szigetcsépi férfi Forrás: police.hu

– Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a bíróság által bűnügyi felügyeletre kötelezett 34 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, társa azonosítására és elfogására a szükséges intézkedéseket megtették – írják.