A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétsége megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Szemtanúk jelentkezését kérik.

A rendelkezésre álló információk szerint 2021. január 14-én 12 óra körül egy 41 éves győri férfi közlekedett autójával Győr külterületén, a 813-as számú főúton, Bőny felől Győr irányába. 

Haladása során, egy jobbra ívelő útkanyarulatban az előtte közlekedő autó előzésébe kezdett, amelynek során összeütközött a vele szemből érkező pótkocsis autóval. 

Az ütközést követően a győri sofőr kocsija az út bal oldalán lévő szalagkorlátnak csapódott, majd kigyulladt. A balesetben a 41 éves sofőr, valamint három utasa a helyszínen meghalt.

Forrás: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve a baleset bekövetkezése után a helyszínen megálltak és a segítségnyújtásban részt vettek, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban egyéb információk birtokában vannak. Bejelentéseiket a 96/520-000 központi szám 82-75, vagy a 81-41-es mellékein, illetve a 112-es segélyhívó számon tehetik meg.

A balesetről az Origo is hírt adott. Egy győri család utazott a kocsiban.