Gyurcsány Ferenc hétfői Facebook-bejegyzése azt bizonyítja, hogy semmit nem tanult az őszödi beszédből, és számára semmi sem drága, még az emberélet sem - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden, a Facebookon közzétett, a DK elnökének címzett videoüzenetben.

Hollik István úgy fogalmazott: azt hitték, Gyurcsány Ferenc esetében az őszödi beszédnél már nincsen lejjebb, hétfőn azonban bebizonyította, hogy mégiscsak van. 

Nem elég, hogy a harmadik hullám kellős közepén arra utasítja a baloldali politikus társait, hogy keltsenek bizalmatlanságot a vakcinákkal szemben, a baloldali álhíroldalakat is bekapcsoltatja ebbe az oltásellenes kórusba, a hétfői Facebook-bejegyzésében pedig egészen odáig megy, hogy azt sejteti, a miniszterelnöknek tulajdonképpen nem is a kínai vakcinát adták be - fejtette ki a kormánypárti politikus.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatójaFotó: Hirling Bálint - Origo

Ez az újabb baloldali összeesküvés is azt bizonyítja, ön semmit nem tanult az őszödi beszédből. Ez egészen elképesztő, és aljas! Maga ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, akinek nincsenek gátlásai, semmit nem tisztel, akinek semmi sem drága, még az emberélet sem - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán közzétett videobejegyzésében.