Rákay Philip: Bernadett! Csak annyit mondok: 3,16...

Vágólapra másolva!
Attól még demokrácia van ám, hogy a Momentum nem jutott be a Parlamentbe. A demokrácia alapja ugyanis, kedves Bernadett, hogy a közhatalmat egy nemzet - szavazókorba lépett - tagjai választások útján gyakorolják. Ennek köszönhetően négyévente szabadon dönthetnek a magyarok arról, kiket szeretnének kormányon látni, és kik azok, akiket még véletlenül sem - írja a közösségi oldalán Rákay Philip. A teljes írást az alábbiakban olvashatják.
Vágólapra másolva!

Csak emlékeztetőül jegyzem meg, Bernadett, hogy a legutóbbi országgyűlési választásokat 2018-ban rendezték hazánkban.

A szavazópolgárok önként az urnák elé is járultak, és roppant demokratikus módon véleményt mondtak a pártokról.

S bizony, Bernadett, a Momentum - a kegyed ideiglenes állomáshelye - nem túl acélosan szerepelt a demokratikus megmérettetés mezőnyében.

A magyarok bizonyára nem voltak felkészülve erre a roppant haladó modernségre, mert

a választásokon részt vett 5 millió 570 ezer 797 szavazóból mindössze 174 ezer 225-en voksoltak a Fekete-Győr vezette pártocskára. A választásokon részt vett magyarok 3,16 százaléka. Mondom: 3,16...

Nem vitatom, ez valamivel mégiscsak több mint a Pí szám, de azért mégis... Őrizzük meg a komolyságunkat!

Persze, hallom én! Biztos már megint azok a mucsai magyarok a hibások emiatt, akik egyszerűen nem képesek befogadni azt a híres, Nyugatról diktált csodás kis demokráciát, ami persze kizárólag akkor él és virul, amikor valamilyen hazaáruló balos formáció van kormányon. Máskülönben rezsim van, meg diktatúra, persze, persze...

Nem baj, Bernadett, ha kegyedék ezt az újmarxista, fenyegetőző, decens kis népbiztostempót folytatják - Donáth, Cseh, Fekete-Győr, Berg és a többi haladó vezetésével -, úgy jövőre sem lesz túl nagy nyitottság e külföldről vezényelt „szabadságra".

3,16! Na, mindezek fényében kéretik csacskaságokat beszélni népképviseletről, demokráciáról, meg annak állítólagos hiányáról! Köszönjük, Bernadett!