Majdnem agyonverte, aztán megfojtotta élettársát egy férfi

Vágólapra másolva!
Feltételes kedvezménnyel engedték ki a börtönből azt az 52 éves férfi, aki több embert is megölt különös kegyetlenséggel, emiatt ítélték el. Egy évvel a szabadulása után újból gyilkolt. Brutális kegyetlenséggel végzett 20 évvel fiatalabb élettársával.
Vágólapra másolva!

2018 júniusában engedték ki a börtönből a férfit, aki

korábban életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt.

Januárban ismerkedett meg későbbi áldozatával, a nála 20 évvel fiatalabb nővel, akivel egy hajléktalanszállón találkozott.

Szerelmi viszony alakult ki köztük és onnantól együtt folytatták a kóborló, italozó, hajléktalan életmódjukat.

Egyiküknek sem volt munkája. A férfi rokkant ellátásából és kéregetésből éltek. Az időjárástól függően, általában a szabadban, fás-bokros közterületen éjszakáztak.

2019. június 14-én az egyik ismerősükkel bolyongtak napközben és kéregettek, majd a megszerzett pénzből több liter bort vettek maguknak.

Estig összesen 6 liter bort ittak meg, amitől mindhárman részegek lettek. A nő annyira rosszul volt, hogy már nehezen mozgott és kezdett magatehetetlen állapotba kerülni, ami az 52 éves élettársát nagyon feldühítette, ezért többször megütötte a nőt. A nő jajgatni kezdett és leült, lefeküdt a fűbe. A férfi ettől még dühösebb és indulatosabb lett, ezért

a földön fekvő nőt nagyon erősen, lendületesen megrúgta az állkapcsánál és megtaposta.

Az ismerősük segítségével egy padhoz támogatták a nőt, ahol leültek és folytatták a borozást sötétedésig, majd elindultak lefeküdni az alvóhelyük felé. A nő részegsége miatt elfeküdt a földön, amitől a férfi ismét haragossá és indulatossá vált,

ezért újra ütni, rúgni és taposni kezdte a nőt.

Többször megütötte, megrúgta a felsőtestét, aztán megtaposta, majd egy kúthoz vonszolta a nőt és vizet engedett a fejére, hogy magához térjen.

Amikor a nő jobban lett, pár méterre el tudott menni a csaptól, de a férfi utána lépett és újból ütni és rugdosni kezdte. A nő hasra esett, ekkor a férfi abbahagyta a verést, de továbbra sem tudott megnyugodni. Dühítette, hogy barátnője magatehetetlen állapotba került a részegség miatt, ezért indulatból újra bántani kezdte. Az egész testén ütötte és rúgta, majd

a nő hasára térdelt és addig szorította a nyakát, amíg meg nem fulladt.

A Zalaegerszegi Törvényszék

a férfit, mint erőszakos többszörös visszaesőt, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

Az elsőfokú bíróság ítélete ellen a férfi felmentésért, védője eltérő minősítésért és enyhítésért fellebbezett.