Szigetelőanyagok és matracok alatt rejtőzködve találták meg a 35 éves ászári lakost a rendőrök, a férfit korábban körözték.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság felderítői, illetve a Győri Rendőrőrs járőrei 2021. március 5-én közös akciót szerveztek, mert olyan információ jutott a birtokukba, hogy Győrben, a Tűzmadár utca egyik ingatlanjában egy körözés alatt álló férfi tartózkodik.

Férfi a padlásonForrás: police.hu

A reggeli órákban a rendőrök kivonultak a helyszínre, ahol többszöri felszólítás után egy ott lakó asszony nyitott ajtót. A rendőrök minden helyiséget átkutattak, végül a padlásra is feljutottak,  ahol a szigetelőanyagok között, több matrac alatt elbújva találták meg a körözött K. Gábort. 

A 35 éves ászári férfit – aki ellen többek között csalás, lopás, valamint más bűncselekmények miatt négy elfogatóparancs volt érvényben – elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – több ügyben is gyanúsítottként hallgatták ki.