Egy férfi késsel és egy ásóval tört be egy isaszegi házba, ahol rátámadt egy nőre, majd szíven szúrta annak élettársát és elmenekült. A rendőrök most zárták le az ügyben a nyomozást.

2019. július 11-én délután 
egy férfi megállt egy isaszegi háznál, kipattant az autójából és egy 20-25 cm pengehosszúságú késsel és egy kiélezett gyalogsági ásóval felszerelkezve berontott a telekre.

A rendőrség helyszíni fotójaForrás: police.hu

A házba lépve azt ordította haragosának címezve, hogy: 
Megöllek! 

Ezután dulakodni kezdett az előtérben a férfi élettársával, majd félrelökte, miközben megvágta az ujján és a nyakán, amitől a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrség helyszíni fotójaForrás: police.hu

 

Amikor az akkor 31 éves férfi meghallotta, hogy az életére törnek, kifutott a házból, közben félrelökte a felfegyverkezett férfit. 

Aki ekkor azt kiáltotta, hogy: 
Meghalsz! A férfi után szaladt, akit a fészer közelében utolért, majd egy szúrással földre terítette a 31 éves férfit. Ezután a támadó elmenekült, 

a 31 éves férfinek a szívét érte a szúrás, miután kórházba vitték meghalt. 

A rendőrség helyszíni fotójaForrás: police.hu

A 34 éves támadó védekezésül azt mondta a rendőröknek, hogy amikor a házhoz ért, a veszekedő élettársakkal szembesült, akik hirtelen rátámadtak és egy lapáttal fejbe verték. Azt mondta, hogy ezután sokkot kapott és csillagokat látott, megszúrta a 31 éves férfit és elájult. 
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a jelenleg is letartóztatásban lévő férfival szemben emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást most lezárta, és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.