Hiába áll Magyarország kiválóan a vakcinációban, a DK egészségügyi politikusa folytatja lejárató kampányát

Vágólapra másolva!
A legfrissebb nemzetközi összesítések szerint Magyarország kiválóan áll az átoltottság tekintetében, Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció (DK) egészségügyi politikusa mégis folytatja a közös védekezés akadályozását célzó kampányát. Mint ismert, a háziorvosként dolgozó politikus korábban arról beszélt, hogy egyes oltásoknál még az is jobb, ha koronavírusos lesz az ember. 
Vágólapra másolva!

"Ha ebben az ütemben érkeznek a vakcinák, akkor én 92 éves leszek, mire az utolsó betegemet beoltom" - jelentette ki Komáromi Zoltán a Szabad Európának adott egyperces, miniinterjújában.

Megnyilvánulása azok után furcsán hat, hogy Magyarország több nemzetközi összesítés szerint is a világ élvonalában van az oltások tekintetében, több európai nagyhatalmat is maga mögé utasítva a tizenkettedik helyen áll.

Komáromi nemcsak a vakcináció ütemét, hanem a kínai oltóanyagot is bírálta annak ellenére, hogy rendszeresen Sinopharmmal oltja be betegeit. A háziorvos rendelőjében leforgatott miniriportban egyébként következetesen "egy háziorvosnak", "főorvosnak" nevezték Komáromit, aki egyébként a DK egészségügyi politikusa.

Forrás: Facebook

Komáromi Zoltán az egyik legfőbb arca a DK oltásellenes kampányának, akkor is bírálta az orosz és kínai vakcinát, amikor a szakemberek már egyértelműen biztonságosnak és hatékonynak minősítették azokat.

Pár napja praktizáló háziorvosként azt mondta egy televíziós műsorban, hogy egyes vakcináknál még az is jobb, ha megfertőződik az ember. A kijelentés miatt Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke etikai eljárást helyezett kilátásba ellene.

A baloldali politikus ezek után egy erzsébetvárosi fórumon agitált a Sinopharm ellen, azért éppen ott, mert párttársa, Niedermüller Péter polgármester 1,8 millió forintért kötött vele megbízási szerződést.