Mélyen hallgat a baloldali propagandasajtó a magyar oltási sikerről

Vágólapra másolva!
A baloldali propagandaoldalak "elfelejtettek" beszámolni arról, hogy a magyar oltási program a második legsikeresebb az unióban.
Vágólapra másolva!

Miközben Magyarországon már több mint egymillió embert oltottak be a koronavírus elleni vakcinával, addig erről a hírről a baloldali propagandaoldalak nem, vagy csak egészen eldugott helyeken számolnak be. Ha valami apróbb hiba történik, akkor hatalmas címekkel hirdetik, de ha az unióban a második helyen állunk az átoltottságot tekintve, akkor pedig mélyen hallgatnak.

Lapít a volt indexesek Telex nevű blogja, ahogy a 24 és a hvg is, a 444 nevű Soros-blog pedig egyenesen arról lódított, hogy nem lehet tudni, hány embert oltottak be. Segítünk: több mint egymilliót.

Közel ennyire szánalmas, hogy egy másik baloldali propagandaoldal, az Index úgy számolt be Orbán Viktor legújabb videójáról, mintha az csak arról szólna, hogy felköszöntötte Müller Cecíliát a nőnap alkalmából, miközben a videó az oltási program sikeréről és a következő időszak oltási stratégiájáról szól.