Részletes beismerő vallomást tett az a 26 éves férfi, aki előbb lopni akart egy idős pár füstölőjéből, majd amikor a tulajdonosok ezt meg akarták akadályozni, összeszurkálta őket, és a holttesteket a vízóraaknában rejtette el.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves férfi ellen, aki 2021. március 7-én hajnalban Kislángon, a kerítésen átmászva bejutott egy Szabadság utcai ingatlan területére, majd a családi ház udvarán található füstölőből házi húskészítményeket akart lopni.

Azonban megzavarta őt a házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és annak 73 éves élettársa, akik megpróbálták megakadályozni, hogy a tolvaj elmeneküljön az ellopott füstölt áruval, ezért a 26 éves férfi egy késsel több alkalommal megszúrta a két idős embert, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen meghaltak. 

A gyilkos a holttesteket a ház udvarán található vízóraaknába rejtette és faágakkal takarta le őket, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrséget egy férfi értesítette, aki vérnyomokat talált a helyszínen. A bejelentést követően a rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, és gyors nyomozás után egy órán belül azonosították és elfogták a gyilkost, akit őrizetbe vettek, kihallgattak, majd előterjesztést tettek letartóztatására.

A férfi gyanúsítotti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett - olvasható a rendőrség honlapján.