Gyurcsány Ferenc ma is messze túlment a jó ízlés határain, amikor posztjában azzal támadta a kormányt, hogy az emberek "oltást akarnak, bármi áron" - írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon, emlékeztetve arra, hogy korábban a bukott miniszterelnök hogyan hergelt a kínai vakcina ellen.

Kocsis Máté idézi Gyurcsány védekezésellenes támadásait, köztük azt a mondatot: "ha Orbán tovább erőlteti a kínai vakcinát, akkor egymillió beoltott sem lesz, nemhogy hatmillió".
Ma meg bármilyet követel. Keletről jövőt is. Értik ezt? Közben persze megvan az egymillió beoltott, és meglesz a kettő is, aztán tovább. De hogy pont Gyurcsány kevesellje mindezt, az a gátlástalanság tetőfoka

- teszi hozzá. 

"Eddig folyamatosan a vakcinák ellen lázított, és az oltásellenes halálkampányával elbizonytalanította az embereket, a regisztrációs folyamat támadásától kezdve az utolsó csepp ellenanyagig, most meg álságos bejegyzésében oltást követel a neki írogató barátainak. Ismétlem, bármilyet!
Amikor meg azt mondjuk, hogy a vakcinának nincs nemzetisége, sem politikai nézetei, és minden jó, ami a hatóságok szerint biztonságos és hatékony, akkor meg cinikusan vigyorog. Ördögfajzat. Tűnjön el végre a magyar közéletből!" - fejezi be a bejegyzést Kocsis Máté.