Kocsis Máté: Amit Gyurcsány csinál, az a gátlástalanság tetőfoka

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc ma is messze túlment a jó ízlés határain, amikor posztjában azzal támadta a kormányt, hogy az emberek "oltást akarnak, bármi áron" - írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon, emlékeztetve arra, hogy korábban a bukott miniszterelnök hogyan hergelt a kínai vakcina ellen.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté idézi Gyurcsány védekezésellenes támadásait, köztük azt a mondatot: "ha Orbán tovább erőlteti a kínai vakcinát, akkor egymillió beoltott sem lesz, nemhogy hatmillió".

- teszi hozzá.

"Eddig folyamatosan a vakcinák ellen lázított, és az oltásellenes halálkampányával elbizonytalanította az embereket, a regisztrációs folyamat támadásától kezdve az utolsó csepp ellenanyagig, most meg álságos bejegyzésében oltást követel a neki írogató barátainak. Ismétlem, bármilyet!
Amikor meg azt mondjuk, hogy a vakcinának nincs nemzetisége, sem politikai nézetei, és minden jó, ami a hatóságok szerint biztonságos és hatékony, akkor meg cinikusan vigyorog. Ördögfajzat. Tűnjön el végre a magyar közéletből!" - fejezi be a bejegyzést Kocsis Máté.