Elmenekült a nő a férjétől, de az részegen követte őket mert békülni akart

Vágólapra másolva!
Télen veszett össze a férfi részegen a feleségével, mire az inkább elmenekült otthonról a gyerekeikkel, a további veszekedés elől. A férfi pár óra után autóba ült és a nő testvéréhez hajtott, majd összeverekedett a házban élő férfivel.
Vágólapra másolva!

Tavaly november 8-án délután a férfi berúgott létavértesi otthonában és indulatossá vált. Az esti órákban

összeveszett a feleségével, aki inkább elmenekült a kiskorú gyerekeikkel együtt

a további vita elől. Hosszúpályiba ment a testvéréhez, hogy ott aludjanak aznap éjszaka. A férfi éjfél után

részegen beült az autójába és Hosszúpályi felé vette az irányt,

hogy kibéküljön a feleségével. Amikor odaért dörömbölni kezdett a ház ablakán, amire felébredtek a szobában lévők. Egy férfi kiment a kiskapuhoz és azt mondta a férfinek, hogy menjen el onnan, a férfi közben bekiabált a házba a feleségének. A férfi próbálta nyugtatni a részeg férjet, de az meglökte őt, amitől elesett. Ezután a részeg férfi lökdöste és többször ököllel arcon ütötte a férfit. Bement a házba, ahol újra megütötte a férfit.

Amikor a férfi felesége meglátta, hogy mi történt, azonnal autóba ült a gyerekekkel és elmenekült, majd a férfi is autóba ült és elment.

A megvert férfi hívta a rendőröket, akik még Hosszúpályiban elkapták a részeg férfit. A bántalmazástól a férfinek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek,

eltört az áll- és az orrcsontja.

A nyomozás során a bántalmazott férfi magánlaksértés miatt feljelentette a férjet. A férj beismerő vallomást tett, ellene az ügyészség

erőszakkal, éjjel elkövetett magánlaksértés, súlyos testi sértés és ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt

emelt vádat a bíróságon. Azzal a javaslattal, hogy büntetővégzésben, tárgyalás nélkül ítéljék a férfit felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint tiltsák el a közúti járművezetéstől.