Három hónap alatt közel hatmillió forintot csaltak ki egy idős hölgytől

Vágólapra másolva!
Mindössze néhány hét alatt szerezte meg szinte minden vagyonát egy idős nőnek egy banda. A vád szerint a 34 éves férfi, 32 éves felesége és a férfi 30 éves testvére 2018 őszén közel hatmillió forintot csaltak ki a 76 éves hölgytől.
Vágólapra másolva!

A banda női tagja 2018 októberében a buszon ismerkedett meg a 76 éves hölggyel, akit fel is hívott magához. Az idős asszony itt találkozott a nő 34 éves, mankóval közlekedő férjével, valamint az udvaron egy összetört autót is látott.

Az állították, hogy a férfi az előző évben külföldön autóbalesetet szenvedett, és ezért a biztosító több millió forintot fog nekik fizetni.


Ezután különböző indokok miatt elkezdtek kölcsönkérni, azzal, hogy majd a biztosító által fizetett pénzből visszafizetik a kölcsönt.

Két hónap alatt a nő, a férje, és annak testvére több mint 5 800 000 forintot csaltak ki az asszonytól,

ügyvédi költségre, utazási költségre, repülőjegyre, televízióra és számítógépre hivatkozva. De kértek azért is pénzt, hogy a gyerekük orvosi kezelését ki tudják fizetni, illetve lakbérre és kávéfőzőgépre is.

Mikor az asszonynak elfogyott a pénze, arra is rábeszélték, hogy oldja fel lekötéseit és az ékszereit tegye zálogba. Ezeket az asszony mind meg is tette.


A banda tagjai öt évet is kaphatnak.