Bozótvágóval akarta elintézni a vitát egy borsodi férfi

Vágólapra másolva!
Egy Borsod megyei településen élő férfi villanyszerelést vállalt egy régi ismerősének, de nem végezte jól a munkát, ezért a megrendelő kérte, hogy fejezze be a munkát másnapra. Ezt a férfi nem akarta megtenni, ezért bozótvágóval támadt az ismerősére.
Vágólapra másolva!

A férfi elvállalta, hogy megcsinálja a villanyszerelést egy korábbi ismerőse házában.

Felvette az előleget, de a munkát nem az ismerős igényeinek megfelelően csinálta meg.

Tavaly decemberben az ismerős azzal hívta fel, hogy másnap fejezze be a munkát, de ezt a férfi nem vállalta, ezért összevesztek.

Másnap reggel az ismerős az apjával együtt elment a férfihoz, hogy személyesen beszéljék meg a dolgot. A ház előtt megálltak a kocsival, az ismerős kiszállt, az apja a volán mögött maradt. Közben a férfi is az udvarra ment, ahol megint összevesztek. Ezek után a megrendelő visszaült a kocsiba, de nem hajtottak el.

A férfi visszament a házba, dühében megfogott egy bozótvágót és kiment az autóhoz, majd rácsapott a kocsi jobb első ajtó üvegére, ami kitört, az ajtó belső műanyag burkolata pedig megrongálódott.

A bíróság a férfit garázdaság miatt 3 év próbára bocsátotta és pártfogót rendelt ki mellé, valamint meg kell térítenie az okozott kárt. A döntés jogerős – írja közleményében a Miskolci Törvényszék.