Bajba került egy család az M44-es gyorsforgalmin, de jöttek a rendőrök és segítettek

Vágólapra másolva!
Egy négyfős család Budapestre tartott, amikor lerobbant a kocsijuk. A kölyökkutyáikat vitték volna az új gazdáikhoz, de azok megszöktek, amikor a családfő kinyitotta a csomagtartót, hogy kiszellőzzön az autó. Végül a rendőrök segítetek nekik, és a kutyákat is megkeresték.
Vágólapra másolva!

Lerobbant egy kétgyerekes család autója március 6-án Békés megyében, az M44-es gyorsforgalmi úton. Félrehúzódva a külső sávban álltak, amikor az arra járőröző rendőrök megálltak mögöttük, és megkérdezték tőlük, hogy segíthetnek-e valamiben.

A családfő elmondta, hogy Budapestre tartottak, négy American Bully kiskutyájukat vinnék új gazdáikhoz, de a kocsijuk lerobbant.

Miután megálltak, a férfi kinyitotta a kombi autó csomagtartóját, hogy kiszellőzzön a kocsi, amíg ő autómentőt hív.

Pár perc után észrevette, hogy a kölyökkutyák hordozható kennelének az ajtaja kinyílt és a kiskutyák kiugrottak az autóból, elkóboroltak.

A chip mellett bennük lévő GPS-jeladó segítségével látta, hogy az út túloldalán lehetnek.

A rendőrök a család és a kölykök biztonsága érdekében korlátozták a forgalmat, majd a legközelebbi lehajtónál visszafordultak, és elkezdték keresni a kutyákat. A négy kutyát az út melletti árokban találták meg. Betették őket a kocsijukba, majd visszavitték a családnak. Közben a családért is megérkezett a segítség.