Kritikus állapotban, továbbra is lélegeztetőgépen van Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő, erről Facebook-oldalán adott ki közleményt családja.

Édesapánk állapota a korábbi gyors javulást követően a hét elején negatív irányba fordult. Az állapota jelenleg súlyosan kritikus, továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják – írták a közleményben. A kormánypárti honatya közösségi oldalán közzétett bejegyzésben azt írják:

A Kiskunhalasi Mobil Járványkórház kiváló orvosai és ápolói mindent megtesznek, hogy a súlyos állapotban lévő betegek életét megmentsék. Tudjuk, hogy Édesapánk is a legjobb kezekben van.

Az elmúlt hetekben rengeteg szeretetet, aggódást és imát kaptunk Önöktől, amelyet hálásan köszönünk– írták.Kérünk Mindenkit, hogy ne adja fel a reményt, mert tudjuk, hogy Apa szervezete folyamatosan harcol a vírus ellen. Egyszer már gyógyulásnak indult, ezúttal is sikerülni fog! – írják a közleményben.