Verekedéssé fajult három ismerős veszekedése Egyeken

Vágólapra másolva!
Garázdaság miatt emelt vádat két nő és egy férfi ellen a Debreceni Járási Ügyészség, mert egy korábbi vita miatt az utcán verekedtek. A fiatalabb nőnek és az élettársának emellett könnyű testi sértés miatt is felelnie kell.
Vágólapra másolva!

Tavaly tavasszal, május 5-én, délután 3 körül egy nő az egyik útkereszteződésnél meglátta fiatalabb ismerősét, és egy korábbi vita miatt hangosan számon kérte.

A két nő veszekedni kezdett, egyszer csak

az idősebb nő pofon vágta a fiatalabbat, amit ő nem hagyott annyiban, megragadták és tépni kezdték egymás haját.

A hangoskodásra felfigyelt a fiatalabb nő élettársa, aki a közelben lakott. A férfi kiment az utcára, és biztatni kezdte a nőt.

A két nő továbbra is egymás haját tépte, majd mindketten a földre estek.

A férfi odalépett hozzájuk, és megütötte az idősebb nőt, majd hátulról megragadta, és ő is tépni kezdte a haját. Az idősebb nő verekedés közben könnyebb, hámhorzsolásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett, ami miatt a fiatalabb nőt, és élettársát felelősségre vonták, a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság pedig nyomozást indított az ügyben.

A Debreceni Járási Ügyészség

a vádlottak ellen csoportos garázdaság, a fiatalabb pár ellen emellett társtettesként elkövetett könnyű testi sértés miatt emelt vádat.

Az ügyészség az idősebb és a fiatalabb nővel szemben közmunkát, míg a férfi ellen börtönbüntetés, és közügyektől eltiltás kiszabását javasolta - írja az Ügyészség oldala.