Hét gyereket hagyott maga után a koronavírusban meghalt nő

Vágólapra másolva!
Egy hétgyermekes családanya halt bele a koronavírus-fertőzésbe csütörtökön. A várandós nőn március 15-én császármetszést hajtottak végre. Akkor már lélegeztetőgépre kötötten, öntudatlanul feküdt a kórházban.
Vágólapra másolva!

A Szentistvánon élő nő férje fertőződött meg először, majd a kismama is lázas lett Az egyik rosszulléte után mentővel szállították be az egri kórházba, ahol azonnal elvégezték rajta a Covid-tesztet. Így derült ki, hogy elkapta a koronavírust. Másnap vitték fel a fővárosba, hogy március 15-én a szükséges beavatkozást elvégezzék – írja a Bors.

A lélegeztetőgépre kötött, öntudatlan állapotban lévőn nőn császármetszést végeztek, egészséges kisfiúnak adott életet. Az édesapa szerdán vihette haza a kisbabát, csütörtökön pedig a felfoghatatlan hírről értesítették a kórházból: a felesége meghalt.

A férfi így egyedült maradt hét gyerekével, köztük az újszülött csecsemővel. A tragédia hírére többen is gyűjtést indítottak a család megsegítésére. Szeretnék, hogy az adományok fedezzék a temetés költségeit, illetve legalább egy ideig ne okozzon gondot a gyerekek ellátása.