A Borsnak beszélt annak a nőnek az ikertestvére, aki egy négyemeletes panelház második emeletéről ugrott ki szombaton. Hét métert zuhant, a mentőknek esélyük sem volt segíteni rajta, mert az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett.

A 40 éves Judit ikertestvére, Ágnes a Borsnak számolt be testvére lelki problémáiról és haláláról.

Ahogy az az ikertestvérek esetében szokott lenni, mindent megbeszéltek egymással, mindent tudtak egymásról, a nővér azt is tudta, hogy nincs minden rendben húga életében. Hiába próbált mindent megtenni testvéréért, most a temetésére kénytelen lélekben felkészülni. A hétvégén hirtelen minden megváltozott.

Judit szombaton kiült az ablakba, amit többen is láttak. A Bors információi szerint az egyik szomszédasszony hosszasan próbált rá hatni, hogy menjen vissza a lakásába, ám ő nem hallgatott a jó szóra, és kivetette magát. Egy hétméteres zuhanásba nem feltétlenül hal bele mindenki,  de Judit olyan szerencsétlenül csapódott a földbe, hogy az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. 

Emiatt a helyszínre riasztott mentők sem tudtak már segíteni rajta, pedig még egy helikopter is érkezett. 

Sajnos nem alakult jól az élete, emiatt lelki fájdalmak gyötörték  - mondta a Borsnak a gyászoló testvér. Miután a család értesült róla, hogy mi történt, azonnal a helyszínre mentek. 

Nem kellett a tragédiát végignéznem, mert nem engedtek a területre. Látták rajtam, hogy sokkot kaptam  – magyarázta Ági, aki a lap információi szerint a mentősöktől kapott egy nyugtatóinjekciót. 

Gyerekként és felnőttként is egyenlőek voltunk a sikerességben, mindenben segítettük egymást. Az életem volt, a másik felem, és már nincs nekem  – fejezte be Ágnes.

A Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!