Traffipax okozhatta Bereczki Zoltánék tömegbalesetét az M7-esen

bereczki zoltán baleset m7 martonvásár
Vágólapra másolva!
Közlekedési balesetet szenvedett a színész és családja pénteken az M7-es autópályán. Az autóban a színész öt hónapos terhes barátnője, Bata Éva és Szinetár Dórával közös kislánya, Zorka, valamint a kutyájuk utazott - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Hatalmas tömegkarambol bénította meg péntek délután az M7-es autópályát, Martonvásárnál. Négy autó rohant egymásba, többen megsérültek. Az óriási karambol egyik elszenvedője az ismert színész, Bereczki Zoltán és családja volt.

ZOLIÉK PÉNTEK DÉLUTÁN, AZ M7-ES AUTÓPÁLYA 27-ES KILOMÉTERKŐJÉNÉL AUTÓBALESETET SZENVEDTEK. NÉGY AUTÓ ÜTKÖZÖTT ÖSSZE, ŐK VOLTAK A SORBAN A MÁSODIKAK, ÉS MÉG KÉT KOCSI BELÉJÜK MENT HÁTULRÓL

– erősítette meg a Bors értesüléseit a színész menedzsere, Ferenczi Orsolya.

Forrás: baleset-info.hu

A lap megtudta, a mentők perceken belül megérkeztek a helyszínre, ellátták a sérülteket, és a baleset összes résztvevőjét megvizsgálták. Zoli várandós barátnője, Bata Éva ultrahangos vizsgálaton is átesett.

– Megvizsgáltak mindenkit, Évát és a babát ultrahanggal is, és a biztonság kedvéért őket mentőhelikopterrel kórházba szállították megfigyelésre, de szerencsére jól vannak.

Zoli kislánya, Zorka és a kutyájuk is az autóban volt, szerencsére nekik sem esett bajuk

– tette hozzá a menedzser, akitől megtudták: Évát még késő délután hazaengedték a kórházból.

Forrás: baleset-info.hu

A mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, szakértők segítségével vizsgálják, hogy mi okozhatta a balesetet.

– Az M7-es autópályán, a Balaton irányába 4 személyautó ütközött. Az autókban összesen tizenketten, 10 felnőtt és 2 gyerek ült. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autókat, biztosították a helyszínt is – mondta a Borsnak Csámpai Attila, a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, aki megerősítette: a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, egy súlyos és egy könnyebb sérültet kórházba vittek, a könnyebb sérült várandós volt.

Forrás: baleset-info.hu

Többek szerint nem kizárt, hogy a baleset amiatt következett be, hogy

az élen halódó autós az autópálya feletti sebességmérő kamerát meglátva hirtelen lassíthatott,

a váratlan fékezés következtében egymásba csúszhattak a kocsik.