Az ima, az orvosi ellátás és a jó fizikai állapota mentette meg Aradszki András KDNP-s országgyűlési képviselőt, aki  még tavaly év végén szenvedte meg a koronavírust, és azóta már az otthonában lábadozik.

A politikus a Magyar Nemzet csütörtöki számában elmondta: életeket lehet megóvni azzal, ha betartják a szabályokat, ugyanakkor megdöbbentőnek tartja, hogy még mindig sokan tagadják a kór létezését, elvetik a maszk viselését, vagy az oltás ellen hangolnak.

Lehet, hogy náluk nem ilyen súlyos lefolyása lesz a betegségnek, akár még tünetmentesek is lehetnek, de bármelyik szerettüket, akár a párjukat, gyerekeiket, rokonukat, barátjukat, ismerősöket bajba sodorhatják. Kiszámíthatatlan, hogy egy-egy embert mennyire visel meg a koronavírus, ezért nem érdemes kockáztatni - tette hozzá a KDNP-s országgyűlési képviselő.

Aradszki András, aki még november közepén kapta el a koronavírust, majd kórházba és lélegeztetőgépre került, csak húsvét előtt térhetett haza.

A képviselő a Magyar Nemzetnek elmondta: különösebb panasza már nincs, a szokásos poszt-Covid-tünetek jelentkeztek nála, így az álmatlanság, a fizikai gyengeség és a fáradékonyság.Családja elmondása szerint legalább ötször lemondtak arról, hogy élve kijöhet a kórházból. A Jóisten és az egészségügyi dolgozók segítségével végül mégis győztesen kerültem ki a kórral folytatott küzdelemből - emelte ki a politikus. Miközben Aradszki András az intenzív osztályon feküdt, egy főleg álhíreket publikáló, prominens baloldali politikusokhoz köthető hírportálon fizetett hirdetésként őt gyalázó írások jelentek meg, és ezt ő gátlástalannak tartja.

A politikus a gyógyulásával kapcsolatban elmondta, nagyon hálás az embereknek a sok fohászért, még külföldön is imádkoztak a gyógyulásáért.
Az ima, az orvosi ellátás és a jó fizikai állapotom mentett meg. Ezek mind kellettek a csodához - hívta fel a figyelmet a kormánypárti képviselő.