A hétvégén ismét 20 fok is lehet

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Ma
A hajnali órákban a Tiszántúlon néhol köd képződik, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Ezt követően mindenhol sok napsütésre számíthatunk, melyet a délnyugat felől megnövekvő fátyol- és gomolyfelhőzet zavarhat meg. Csapadék nem lesz. A délnyugati szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon meg is erősödik. 11 és 16 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szombat
Fátyol- és gomolyfelhők jelennek meg az égen, de többórás napsütés is várható. Csapadék nem alakul ki. A délnyugati légmozgás gyakran lesz élénk, néhol erős. 14 és 19 fok közé melegszik a levegő. Melegfronti hatás érvényesül.

Vasárnap
Délnyugat felől már gyakrabban növekszik meg a felhőzet, és kisebb eső, záporeső is kialakulhat. Néhol megerősödik a déli szél. 15 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfő
Változóan felhős időre van kilátás, kisebb eső, záporeső előfordulhat. Tovább melegszik a levegő: délután már 17-22°C ígérkezik.

Kedd
Nyugat, északnyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. Az északnyugati szél egyre többfelé viharossá fokozódik. 13-14 fok köré esik vissza a hőmérséklet.