Halottlátó erősítette meg az anyának, hogy az évek óta keresett fia már nincs életben

Tóth István Miskolc eltűnt rendőrség körözés
Vágólapra másolva!
2004 decemberében, az akkor 19 éves szerencsi férfi és barátai Sárospatakra mentek bulizni, megbeszélték, ha az este folyamán elveszítik egymást, reggel a parkolóban találkoznak. Tóth Istvánt azóta nem látta senki, és nem tudni, hogy mi történt vele pontosan. A rendőrök hónapokig keresték, átkutatták a Tiszát, de nem találtak rá Istvánra. Édesanyja szerint már nem él, erre erősített most rá egy halottlátó.
Vágólapra másolva!

Tóth István 16 évvel ezelőtt a barátnőjével, testvérével és még két barátjukkal indult diszkóba. Az este folyamán elveszítették egymást, bátyja pedig hiába kereste reggel a megbeszélt helyen testvérét, az autója nem volt sehol. Nem sokkal később a szalagkorlátnak ütközve találták meg István autóját a menetiránnyal szemben. Azóta nem tudják, hogy hol lehet.

– mondta a Blikknek az anya. Miután megtalálták fia autóját összetörve a forgalommal szembeni oldalon, értesítették a családot, akik azonnal a helyszínre siettek.

– mondta István édesanyja.

Tóth István Forrás: Police.hu

Majd azzal folytatta, hogy tavaly augusztusban egy nyomozó kézbe vette a fia ügyét, és sok év után valami újra megmozdult.

A lap információi szerint azóta több embert is újra kihallgattak.

Értesüléseik szerint azokat a tanúkat, akik azt mondták, hogy István ugrott aznap reggel a Tiszába, poligráfra kötötték és hazugságvizsgálatot végeztek.

István édesanyja ma már biztos benne, hogy fia nem él,

de azt kizárja, hogy fia saját akaratából döntött volna így. Erre erősített most rá egy halottlátó, aki a lapnak azt mondta:

A halottlátó azt mondja, hogy

István egy nevet is említett neki, aki segíthet a megoldásban.

A lap megkereste a rendőrséget is, akik megerősítették, hogy az iratokat egy adminisztrációs hiba folytán leselejtezték, de ez nem jelentette a körözés megszűnését, valamint azt is elmondták, hogy az elmúlt időszakban több eljárási cselekményt is végeztek az ügyben.