Hamburgert vitt a mentőknek a Fidesz II. kerületi frakcióvezetője

Vágólapra másolva!
Az egész országot megdöbbentette az a hír, miszerint egy mentőápolót feljelentettek azért, mert megállt hamburgert venni egy büfénél - írta a Fidesz-KDNP II. kerületi frakcióvezetője, a budapesti 4-es számú választókerület elnöke. Éppen ezért szombaton a csillaghegyi mentőállomásra hamburgert vittek, a Kiscsillag Étterem nagylelkű felajánlásának köszönhetően.
Vágólapra másolva!

Hamburgert vittünk a mentőknek - olvasható Gór Csaba, a Fidesz budapesti 4-es számú választókerületének az elnöke. Úgy látja, feljelentés helyett köszönetet és elismerést érdemelnek azok az emberek, akik a nap 24 órájában értünk dolgoznak.

Az egész országot megdöbbentette az a hír, miszerint egy mentőápolót feljelentettek azért, mert megállt hamburgert venni egy büfénél - írta a Fidesz-KDNP II. kerületi frakcióvezetője.

Szombaton a csillaghegyi mentőállomásra hamburgert vitt Gór Csaba, a Fidesz budapesti 4-es számú választókerület elnöke. Forrás: Gór Csaba/Facebook

Szombaton a csillaghegyi mentőállomásra hamburgert vittek, a Kiscsillag Étterem nagylelkű felajánlásának köszönhetően. Köszönjük szépen a mentők megfeszített, áldozatos munkáját! - zárult a bejegyzés.