Megerőszakolt egy nőt Csillebércnél egy 19 éves férfi

Vágólapra másolva!
Egy budai turistaútvonalon egy fiatal férfi megtámadott egy egyedül kiránduló nőt, majd megerőszakolta egy hónappal ezelőtt. A büntetett előéletű támadót elfogták és letartóztatták. Két nap múlva dől el, hogy szabadon engedik-e, vagy meghosszabbítják a letartóztatását, ahogy az ügyészek indítványozták. 
Vágólapra másolva!

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított március 12-én, délelőtt, a XII. kerületi Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló kijelölt turistaútvonalon támadta meg az egyedül kiránduló nőt.

Hátulról átkarolta a nyakánál, befogta a száját, majd a földre nyomta, ahol szorosan lefogva tartotta, és erőszakoskodni kezdett vele.

A nő megpróbált védekezni. Összeverekedtek. Kiszabadult a fiatal férfi fogásából, de a támadó erősen meglökte a nőt, aki ettől hanyatt esett. A férfi rátérdelt, és tovább erőszakoskodott vele, megpróbálta rákényszeríteni, hogy tűrje el, hogy megerőszakolja.

Egy közelben lévő padnál végül meg is erőszakolta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi nyomozói a férfit szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását április 14-ig.

A kerületi ügyészség megállapította, hogy a

többszörösen büntetett férfi esetében

fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye, ezért továbbra is csak a legszigorúbb kényszerintézkedés jöhet szóba. Indítványozták, hogy hosszabbítsák meg a letartóztatását még három hónappal.