Segíteni hívta gyerekkori ismerősét az izsófalvi férfi, de kirabolta

Vágólapra másolva!
A férfi segítségkérés ürügyén becsalta a lakásba az ismerősét, majd megtámadta. Levetette vele a ruháit, amelyeket átkutatott, és pénzt vett ki belőle, de előtte még késsel fenyegette meg.
Vágólapra másolva!

A 21 éves március 24-én kora délután Izsófalván sétálgatott, amikor egy gyerekkori ismerőse a portájáról ráköszönt, és megkérte, hogy menjen be a házba segíteni neki. A fiatal férfi jóhiszeműen azt gondolta, hogy bútorokat kell rakodni, ezért gondolkodás nélkül követte ismerősét a lakásba.

Forrás: Police.hu

Ismerőse azonban ekkor egy

kést rántott elő, és közölte vele, hogy tud róla, hogy nemrég kapott fizetést, majd pénzt követelt tőle.

A fiatal férfi megijedt a nála testesebb, késsel fenyegetőző, 31 éves ismerősétől, aki

felszólította, hogy vegye le a cipőjét, dzsekijét, és nadrágját. A fiatal félelmében megtette. A férfi ruháiból ezután támadója kivett két tízeuróst, amelyből az egyiket visszaadta a férninak, azért, hogy ne szóljon senkinek az esetről.

Eközben kétszer is pofon vágta, ám a férfi átmeneti bőrpírtól eltekintve nem szenvedett látható sérülést.

A halálra rémült áldozat csak akkor szabadult el, amikor támadója, B. Zsolt egyik családtagja belépett a szobába.

Az áldozat ekkor az udvarra, majd az utcára menekült, majd beszámolt a rablásról az anyjának. Ezután vele együtt visszament a rabló lakására, majd visszakövetelték a pénzt, amit a férfi meg is adott.

A rendőrök B. Zsoltot még aznap elfogták a házában, majd fegyveres rablás miatt hallgatták ki, és őrizetbe vették, két nappal később pedig a bíróság elrendelte a letartóztatását - írja a Police.hu.

Forrás: Police.hu