Rákay Philip: Európai Egyesült Államok, világkormány - videó

Niedermüller Péter; GYURCSÁNY Ferenc; Molnár Csaba; Dobrev Klára alelnök kampányrendezvény kampányzáró rendezvény Közéleti személyiség foglalkozása politikus politikus felesége politikus támogatók körében SZEMÉLY szimpatizáns támogató ügyvezető alelnök
Budapest, 2018. április 6. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és felesége, Dobrev Klára, valamint Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és Niedermüller Péter alelnök (b-j) a párt Gyere bátran, Magyarország! címmel tartott kampányrendezvényén a XIII. kerületi Szent István parkban 2018. április 6-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
A baloldal eltörölné a nemzeteket, és létrehozná az Európai Egyesült Államokat, ami tulajdonképpen előszobája lenne a globális pénzhatalmi hálózat által irányított világkormánynak - legújabb videójában azt vette végig Rákay Philip, hogy a baloldal hogyan szeretné nemzetközivé tenni a világot. 
Vágólapra másolva!

A kommunikációs szakember arra hívta fel a figyelmet, hogy bár most minden a világjárványról és annak kezeléséről szól, nem szabad elfelejteni, mi zajlik a politikai játszmák mögött.

"A balosok - szívük szerint - eltörölnék a nemzeteket. Először létrehoznák az Európai Egyesült Államokat, ami tulajdonképpen előszobája lenne a globális pénzhatalmi hálózat által irányított világkormánynak" - emelte ki, mi a globális baloldal hosszú távú célja.

Rákay Philip éppen ezért legújabb videójában azt vette végig, hogy milyen érdekek állnak a háttérben, és miért kell mindezt megakadályozni. Egyúttal azt kérte követőitől, hogy adják tovább az üzenetet: ne hagyjuk, hogy "nemzetközivé" legyen a világ!