Egy izraeli nyugdíjas férfi mutogatta a nemi szervét az ELTE egyik online megtartott tudományos konferenciáján. Kiderült, hogy az esemény nyilvános volt, így bárki csatlakozhatott hozzá. Mikor a szervezők észlelték az esetet, a férfit azonnal kizárták.

Egy izraeli nyugdíjas férfi mutogathatta magát az ELTE ÁJK online megtartott Tudományos Diákköri Konferenciáján (TDK) - írja a Bors. A lap emlékeztet, hogy a járványhelyzet miatt az egyetem online tartotta meg szokásos eseményét. Mikor a konferencia elkezdődött a résztvevők megdöbbenésére az egyik résztvevő csupán egy szál pólóban, nadrág és alsónadrág nélkül jelentkezett be,  meglóbálva férfiasságát a kamera előtt.

Egy Izraelben élő nyugdíjas férfi mutogatta magát az ELTE online szervezett konferenciáján (illusztráció)Forrás: Shutterstock

Bár az egyetem vezetése azt kérte a résztvevőktől, hogy ne terjesszék a felvételt, ennek ellenére ez gyorsan terjedni kezdett a világhálón, és megkezdődött a találgatás, hogy ki lehet az ismeretlen szatír. 

A Bors most azt írja, hogy egy Izraelben élő nyugdíjas férfi volt a felvételen, aki szinte hobbiszerűen mutogatja magát hasonló módon. Az is kiderült, hogy mivel a konferencia mind jelenléti, mind online formában nyilvános, ezért oda bárki beléphetett, aki tudomást szerzett az eseményről és kérte a belépést. Az ELTE közleményében azt írta, hogy mikor a szervezők észlelték a szóban forgó jelenetet, még a TDK esemény közben kizárták a személyt a hívásból, és ismételt kérése ellenére sem engedték vissza.