Biztonsági őrök verekedtek legénybúcsúban szórakozó férfiakkal - videó

Vágólapra másolva!
Tavaly nyáron tartott legénybúcsút egy társaság Siófokon. A férfiak és a szórakozóhely biztonsági őrei között vita alakult ki, ami elfajult. Egy férfi kórházba került, három biztonsági őr emeltek vádat emeltek.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztusban egy siófoki szórakozóhelyen egy legénybúcsút tartó társaság összeveszett egy másik szórakozó társasággal, ami miatt

egy 54, 25 és 21 éves biztonsági őr a legénybúcsús társaság tagjait a nyakuknál fogva, úgynevezett fojtófogással, a sétányt határoló kordonhoz vezették, miközben a legidősebb őr az egyik férfit többször meg is ütötte.

Ezután az egyik férfit olyan erővel lökték a kordonon kívülre, hogy a földre esett, majd ugyan ezt a férfit az egyik biztonsági őr le is fejelte.

Idő közben

odaértek a férfi társai, akik szóvá tették az őrök túl agresszív fellépését.

Ezután szabadultak el az indulatok. Amikor a 21 éves biztonsági őr meglökte az összetömörült legénybúcsús társaságot, verekedni kezdtek, ami során

az egyik férfit ügy megütötték és meglökték, ő ájultan zuhant a földre.

A férfi barátai mentőt hívtak sérült társukhoz, aki 8 napon belül gyógyuló fejsérüléseket és agyrázkódást szenvedett. Akkor már hívták a rendőröket is, akik bevitték a három biztonsági őrt a siófoki kapitányságra kihallgatásra.

A Siófoki Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a három biztonsági őrrel szemben.

A legidősebb, büntetett előéletű biztonsági őrrel szemben végrehajtandó, két fiatalabb társával szemben felfüggesztett börtönbüntetést javasol az ügyészség a vádiratában.