Opitz Barbi nevében kér gyerekektől meztelen képeket egy pedofil a Facebookon

Opitz Barbi énekes x-faktor
Opitz Barbi énekes
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi nevében kér kiskorúaktól meztelen képeket egy pedofil a Facebookon. Az énekesnő mindenkit az álprofil jelentésére biztat.
Vágólapra másolva!

Egy aggódó édesanya a Facebookon fordult a szülőtársakhoz egy bejegyzésben, melyben mindenkit arra biztat, hogy ellenőrizze a kiskorú gyermeke levelezéseit, ugyanis a Facebookon egy magát „Barbi Opitznak" kiadó személy fényképeket kér a kislányoktól - írja a Bors. A lapnak sikerült megkeresni több szülőt is, akik megerősítették, hogy az ő gyerekeikkel is felvették a kapcsolatot az álprofillal.

A pedofilnak ezek után csak chatelnie kellett a gyerekekkel, és a beszélgetés elmélyülése után már könnyen rábeszélhette őket, hogy először ruhás, majd meztelen képeket küldjenek magukról – mondta az egyik szülő a Borsnak.

Opitz Barbi énekes Fotó: Polyak Attila - Origo

Opitz Barbi nem akart nyilatkozni, viszont kiadott egy közleményt, melyben kijelenti, hogy soha senkitől nem kérne helytelen képeket, és mindenkit az álprofil jelentésére biztat. A szülők szerint azonban önmagában ez nem elég, hiszen a közösségi médium üzemeltetőjének csak a profil felfüggesztésére és törlésére van lehetősége, márpedig hasonló esetekben mindenképpen büntetőeljárást kell indítani.