Garázdaság és könnyű testi sértés miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki rátámadt volt életársára a szakításuk napján az utcán. Ütötte-verte és bele is rúgott. A nő barátnője és testvére próbálta megállítani az agresszív támadót. 

Február 11-én szakított egy nő a párjával, akivel néhány hónapig élettársak voltak. Aznap kora este a nő a testvérével és az egyik egy barátnőjével az utcán tartott hazafelé, amikor találkozott a volt élettársával. Amikor a férfi meglátta a nőt, leszállt a bicikliről, odalépett hozzá,

elkapta a karját és trágár módon szidni kezdte, mert szerinte megcsalta.

IllusztrációForrás: pixabay.com

Miközben szidta a volt élettársát,

ököllel ütötte a fejét és a testét, majd amikor a nő földre került, többször bele is rúgott.

Amíg a testvére hazaszaladt, hogy szóljon az édesanyjuknak, a nő barátnője megpróbálta elhúzni a férfit a közeléből. Miután a barátnő közölte, hogy szóltak a rendőröknek, még kétszer megütötte a földön fekvő nőt, majd elbiciklizett a férfi.

Az áldozat, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, könnyű testi sértés miatt feljelentette a férfit. Az ügyészek szerint a támadó "kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen."A büntetett előéletű férfival szemben az ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat. A vádiratban, a tárgyalás mellőzésével, felfüggesztett fogházbüntetést javasolnak a verekedő férfinak.